avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si administrator/asociat unic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si administrator/asociat unic

Buna seara,
in prezent sunt actionar unic al unui srl-d in care detin si functia de administrator.Intentionez sa particip la un concurs pentru ocuparea unei functii de inspector in cadrul unei institutii publice. Va rog sa-mi spuneti daca, in situatia in care voi castiga concursul, mai pot fi administratorul societatii ? dar asociatul unic?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gavril , Consultant credite si finantari 03:47, 13 Decembrie 2016
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2016
Liliana Gavril, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati valeanumarian57 valeanumarian57 Un functionar public angajat la primarie , poate detine in acelasi timp si functia de administrator si asociat unic la un SRL? Care este baza legala? (vezi toată discuția)
Persoana fizica, poate detine doua firme ? drinca drinca buna ziua ! ma confrunt cu o problema si nu gasesc un raspuns : -mama are o firma infiintata pe numele ei ( intreprindere individuala si destine un ... (vezi toată discuția)
Compatibilitatea profesiei de mediator cu cea de politist TRC TRC Meseria de politist este compatibila cu cea de mediator? Adica, se poate ca in acelasi timp sa fii si politist si sa fii autorizat si ca mediator? Unii zic ... (vezi toată discuția)