avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dreptul la pensie daca te imbolnavesti in Penitenciar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dreptul la pensie daca te imbolnavesti in Penitenciar la munca

Buna dimi ,as dori sa va intreb daca muncesti in penitenciar si datorita problemelor te imbolnavesti cu spatele ,am facut hernie de disc ,am fost liberat 3 luni pentru operatie ,mam întors am terminat pedeapsa la inapti am avut dreptul la insotitor la nevoie ,când mam liberat nu ar fi trebuit sa beneficiez de pensie de invaliditate ?

Alte discuții în legătură

Depensionare; pot beneficia de somaj? cosmin_x2 cosmin_x2 Buna ziua. Imi cer scuze, dar poate imi da-ti si mie un raspuns la urmatoarea intrebare, am trimis mai multe mail-uri catre alte institutii ( la fortele de ... (vezi toată discuția)
Suma pensiei pe caz de boala gradul 2 Darkiyl Darkiyl Bună ziua, am 18 ani , iar în luna noiembrie anul am făcut operație de hernie de disc, și nu mă simt prea bine, Ași dori sa va întreb ce suma ași ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate geanina2k geanina2k Va rog sa ma ajutați cu un răspuns -tatăl meu suferă de HTA severa, coxartroza, hernie de disc L3-L4,L4-L5 operata în 10.02.2011. Menționez ca ... (vezi toată discuția)