avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Depensionare; pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Depensionare; pot beneficia de somaj?

Buna ziua. Imi cer scuze, dar poate imi da-ti si mie un raspuns la urmatoarea intrebare, am trimis mai multe mail-uri
catre alte institutii ( la fortele de munca, la casa de pensii) dar nu am primit nici un raspuns pana acum. In caz de depensionare am dreptul la somaj?
Precizez ca am avut indemnizatie sociala timp de un an dupa o operatie de hernie de disc iar din ianuarie nu mai beneficiez, mi-au spus
ca au ordin sa taie toate cazurile de acest fel. Ori imi taie ei ori ma trimite iar la Bucuresti si acolo sigur imi taie.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:22, 24 Decembrie 2010
1. Daca inainte de pensionarea pentru invaliditate ati fost salariat iar perioada de pensionare nu a depasit 12 luni puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti si va lamureste acolo.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Decembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate geanina2k geanina2k Va rog sa ma ajutați cu un răspuns -tatăl meu suferă de HTA severa, coxartroza, hernie de disc L3-L4,L4-L5 operata în 10.02.2011. Menționez ca ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in grad de invaliditate elenaciobanu34 elenaciobanu34 am fost pensionata cu gradul 3 fiind operata de hernie de disc in 2002 in 2010 mi a taiato spunandumi ca sami caut de munca cu toate ca aveam bilete din spital ... (vezi toată discuția)
Suma pensiei pe caz de boala gradul 2 Darkiyl Darkiyl Bună ziua, am 18 ani , iar în luna noiembrie anul am făcut operație de hernie de disc, și nu mă simt prea bine, Ași dori sa va întreb ce suma ași ... (vezi toată discuția)