avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reincadrarea in grad de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reincadrarea in grad de invaliditate

am fost pensionata cu gradul 3 fiind operata de hernie de disc in 2002 in 2010 mi a taiato spunandumi ca sami caut de munca cu toate ca aveam bilete din spital care aratau starea de sanatate nu am putut sa muncesc caci nu puteam sa stau nici jos nici in picioare prea mult acum ma simt foarte rau am facut radiografii in urma carora ma trimis la rmn si mi sa spus ca operatia trebuie redeschisa nu am inteles bine cauza iar discul de deasupra abia se tine sa cada as vrea sa stiu pot sa ma rancadrez an grad de invaliditate cu aceste dovezi avand in vedere ca nu am nici un venit nu merg la spital ca ar trebui sa platesc spitalizarea si multe altele am 53 ani sunt vaduva va rog sfatuitima cum sa fac
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:24, 24 Martie 2012
Incadrarea in grad de invaliditate este de competenta exclusiva a medicului expert al asigurarilor sociale, care emite o decizie asupra capacitatii de munca. Noi nu avem ce sa va spunem pe un forum de discutii pe teme juridice. Dvs. trebuie sa luati legatura cu medicul curant sau cu medicul de familie sa vada daca, in urma investigatiilor medicale, se impune trimiterea la cabinetul de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Daune iradiere filipf16 filipf16 Recent am fost internat într un spital de stat unde mi a fost făcută o radiografie pulmonara,in următoarea zi am întrebat medicul la care eram internat ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare art1580 art1580 Va deranjez cu urmatoarea intrebare: care este varsta la care pot iesi la pensie (la limita de varsta, anticipata, anticipata partiala, pensie de boala) avand ... (vezi toată discuția)