avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Defrisare parc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Defrisare parc

Locatarii din cartier, acum 30 de ani au plantat pomi (salcii, salcâm, molid), au construit bănci, și au amenajat un parc. Primarul motivând o sistematizare a tăiat copacii ajunși la maturitate, sănătoși. A confiscat băncile din parc și acuma locul arata în un desert, gol fără bănci, copaci. Poate un primar pur și simplu sa rada un parc unde autoritățile locale nu au contribuit cu nimic.

Alte discuții în legătură

Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)
Blocul de lângă noi are pământ și ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O întrebare blocul de lângă noi are pămînt și acest pămînt este folosit in interese proprii. Au plantat legume,flori fiecare locatar și ... (vezi toată discuția)