avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... norme de aplicare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

norme de aplicare

buna , asi dori si eu sa stiu care sunt normele de aplicare a criterilor de expertiza medicala a capacitati de munca , daca cineva de aici m-ar putea ajuta cu ele asi fi tare recunoscator , o zi buna
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 16:34, 15 Decembrie 2016
Poate va ajuta:

[ link extern ]
multumesc pentru raspuns , aceste norme vad ca se refera la militari , soldati si functionari din penitenciare , eu cautam normele de aplicare la hotararea nr 155 din 23 februarie 2011 daca aveti cunostinta de asa ceva va rog sa-mi ziceti si mie , astept un raspuns , pana atunci sanatate multa
Anexa la Hotărârea Guvernului nr. 155/2011 pentru aprobarea criteriilor si normelor de diagnostic clinic, diagnostic funcţional si de evaluare a capacităţii de muncă pe baza cărora se face încadrarea în gradele I, II si III de invaliditate

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.g. 155/23.02.2011 tomulescu eleonora tomulescu eleonora Poate cineva sa-mi trimita anexa H.G.155/23.02.2011 publicata in M.Of. Partea I 224 bis din 31.03.2011,la adresa e-mail nora_tomulescu@yahoo.com? Va ... (vezi toată discuția)
Evaluarea capacitatii de munca la cadrele militare balutagabriela balutagabriela Imi puteti posta Hotararea nr.56 din 25 ian 2012 publicata in Monitorul oficial nr 117 bis din 15 febr.2012 (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in ... crisim crisim buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in 1970, beneficiar de pensie de invaliditate in sistemul public de pensii unde am cotizati 10 ... (vezi toată discuția)