avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat specializat in drept international
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat specializat in drept international

Locuiesc in İstanbul caut avocat si vresı sa stiu daca un avocat specializat in drept international m-ar putea reprezenta mai bine in instanta.avem un cıpil de 1 an si 7 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 6 Ianuarie 2017
In forum nu se stabilesc relatii directe avocat-client. Aveti posibilitatea sa verificati catalogul consultantilor si sa contactati un avocat sau mai multi ori sa solicitati o oferta.

Aveti posibilitatea si sa dati in forum mai multe amanunte despre situatia dvs, despre problema si sa incercam sa va oferim solutii.
În cazul dvs. avocatul român nu va poate ajuta.
Pare sa fie vorba de un proces care tine de jurisdicția turcă.
Dacă aveți proces la Istanbul va trebuie avocat turc.

Doar dacă avocatul turc nu ar vrea sa va facă anumite apărări bazate pe CEDO ați putea apela la avocat roman ca sa va redacteze el apărările suplimentare pe încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale garantate de convenție.
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Avocat in drept international Ellyn Ellyn Buna ziua! Caut un avocat in drept internatioanal,ma poate ajuta cineva,sau nu exista asa ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)