avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte închiriere

Buna ziua,

Prin decizii ale primăriei municipiului București ni s au restituit doua imobile cu chiriasi în ele. Sunt 2 proprietari fiecare având 1/2 din proprietate. Se poate ca unul dintre proprietari sa l mandateze pe celalalt în numele sau și pentru sine, sa încheie contracte în cota de 1/2 cu chiriasii din imobile? La fel sa încaseze chiriile și sa plătească impozitele datorate statului?
Va mulțumesc.
Se poate,prin procura notariala speciala.
Mai exact, ce înseamnă speciala? Mulțumesc
Stie notarul. E speciala pentru operatiunile precizate, nu e generica pentru cam toate treburile mandandului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru inchiriere sau vanzare apartament Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Suntem co-proprietari cu sotia (50% fiecare) la un apartament. Daca dorim sa il dam cu chirie sau sa il vindem, dar eu sunt plecat din ... (vezi toată discuția)
Speta chirie bogdan1969 bogdan1969 am primit de la mama mea un apartament mostenit de ea sa il administrez si sa imi iau banii de chirie pentru mine avand in sensul acesta o procura notariala de ... (vezi toată discuția)