avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene ciudate proces partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene ciudate proces partaj

Este normal ca termenele pentru un proces de partaj sa fie amanate inainte sa le vina randul. Nici una dintre sedintele de mai jos (cu termenul trecut) nu au mai avut loc, toate fiind amanate. Cand se apropia ziua cu termenul stabilit aparea un alt termen, in luna urmatoare. Termenul de pe 16.12 a aparut dupa termenul de pe 25.01.2017 care intre timp a fost amanat. E posibil asa ceva???

25.01.2017
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:

16.12.2016
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

07.12.2016
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea hotărârii la data de 16.12.2016 Pronunţată în şedinţa publică, azi, 07.12.2016
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 07.12.2016

23.11.2016
Solutia pe scurt: pentru soluţionarea cererii de ajutor public judiciar
Document: Încheiere de şedinţă 23.11.2016
Aceste termene sunt pentru partea de regularizare a cererii.
Niciunul din termen nu priveste sedinta publica ci numai in camera de consiliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate. Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)