avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Piscina-zona rurala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Piscina-zona rurala

Vecinul meu a cosntruit o piscina in apropierea gardului comun, acesta nu are autorizatie de constructie si n am semnat nimic de comun acord in fata unui notar. Mai mult, apa din piscina devarsa printr o teava din spatele gardinii lui, apa, ce vine si n spatele gradinii mele, ajungandu mi in lemne. Intrebare: se pot construi piscine in zona rurala? -facand momentan abstractie de faptul ca n are autorizatie. Si a construit si o sala de gimnastica la 24 de cm fata de gardul comun, la fel, fara autorizatie, fara absolut nimic. Am fost in repetate randuri in Primarie, dar nu s a luat nici o masura. Ca urmare, l am dat in judecata. La ce sa ma astept? Multumesc!
Se pot construi piscine si in zona rurala.
Nu stim de ce l-ati dat in judecata, care e cerinta si nemultumirea dv...
ca n are autorizatie si ca apa din piscina...deversata, murdara, ajunge n lemnele mele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica pisi70 pisi70 S-a construit in zona de locuinte o piscina publica ,fara acordul vecinilor , cu declaratie notariala pe propria raspundere.Daca este posibil asa ceva? Am ... (vezi toată discuția)
Vrem să construim un gard din plasă. MaraToaderia20 MaraToaderia20 Vrem să construim un gard din plasă. Bună seara! Împreună cu soțul am achiziționat o suprafață de teren într-o comună, deci suntem în zona ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)