avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... De ce puz?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

De ce puz?

Buna seara
Azi am scos certificatul de urbanism pt o constructie(casa de locuit p+1) pe care doresc sa o fac in centrul orasului Calarasi,pe o parcela de 485 mp . In acest moment, pe respectivul teren exista o casa ce ulterior doresc sa o demolez. In vecinatate am un monument istoric,ce a fost demolat acum 20 de ani .pe acel teren a fost construita si nefinalizata pana in prezent o alta cladire. Care este cauza pt care urbanismul imi cere puz?

Alte discuții în legătură

Intocmire documentatie puz-centru oras ContSters93904 ContSters93904 Buna seara, Am achizitionat un teren de 500 mp in centrul orasului. Zona este o zona de protectie a monumentelor istorice,ma invecinez la hotar cu un monument ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)