avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare firma prestări servicii muzicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare firma prestări servicii muzicale

Buna ziua, vreau sa înființez o firma pfa sau SRL , nu știu care e mai indicată, PTR o colaborare cu primăria in vederea înființării unui taraf de muzica populară. Eu trebuie sa deschid o firma sa am in jur de 10-12 angajați, iar eu la rândul meu prin firma sa fac contract cu primăria respectiva! Care ar fi mai indicată? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:06, 14 Decembrie 2016
Este mai indicata o SRL pentru ce descrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Inființare firma servicii foto danielaDAV danielaDAV Buna ziua ! Vreau sa mi măresc veniturile,oferind in timpul liber servicii foto pt clientii din cluburi. Ce acte ar fi necesare pentru a-mi desfășura ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)