avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza neconcurenta CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza neconcurenta CIM

Buna ziua,

Am primit un contract de munca pentru un post de proiectant - inginer mecanic, care are atasat o clauza de neconcurenta, valabila 2 ani de la incetarea contractului.

In clauza sunt mentionate cateva activitati interzise la incetarea CIM cu specificatia: "fara a fi limitate la acestea". De asemenea sunt enumerati cativa terti, tot cu mentinuea "fara a fi limitati la acestia", terti pentru care se interzice prestarea activitatilor pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene.

Imi puteti spune va rog parerea dumneavoastra in legatura cu aceasta clauza? Considerati ca este abuziva? Ce parere aveti despre faptul ca mi se interzice sa lucrez in domeniu, in Uniunea Europeana?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta Balea s Balea s Buna ziua, am pe contractul de munca clauza de neconcurenta de care nu mi s-a zis la semnarea contractului. Am lucrat la acea firma 7 ani pe postul de agent ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta peteredy peteredy Buna seara! Am semnat un contract de munca acum un an si o luna, contract care include si o clauza de neconcurenta, potrivit careia nu am voie sa prestez ... (vezi toată discuția)
Salutare, lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea ... Constantin6991 Constantin6991 Salutare, Lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea situatie pe zona de freelancing: Am fost contactat de o companie de recrutare din SUA, care ... (vezi toată discuția)