avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Reclame agresive pe site-uri
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Reclame agresive pe site-uri

Unde se pot depune plângeri împotriva reclamelor agresive de pe unele site-uri?
Sunt enervante, agasante, nu poți da click pe X pentru că sunt în mișcare, etc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:21, 14 Decembrie 2016
Eu am instalat asta:
[ link extern ] /
Puteți sa va plângeți la IAB România.

[ link extern ]

Altfel,a propo de răspunsul de mai sus, în curând AvocatNet.ro nu va mai fi accesibil celor care au instalat Ad Block și nu îl opresc atunci când ne accesează paginile. Noi incercam sa ne menținem reclama în coordonate corecte. Pe de alta parte, insa, atunci când ne vizitați cu adblock pornit, spuneți as: "vreau sa va folosesc munca în mod gratuit, adică nu vad reclame care ar fi prețul de plătit atunci când va folosesc gratuit platforma". Lucru care nu e tocmai corect.

Dacă mai mulți oameni s-ar plânge la IAB despre agresivitatea reclamelor, clienții nu le vor mai crea atât de agresive, iar noi nu vom mai fi deranjați de ele.
Mulțumesc, l-am instalat ușor, chiar dacă nu am drepturi de administrator!

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt utile reclamele din avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Pornesc aceasta discutie pentru ca e nevoie sa spunem lucrurilor pe nume. Nu de putine ori, cei care administreaza un website si cei care il acceseaza se ... (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor viruseaza computerele dandanaua dandanaua De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva ... (vezi toată discuția)