avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card de salariu

BUNA ZIUA

PE CARDUL DE SALARIU AM VOIE SA DEPUN SI AVANS SPRE DECONTARE SAU DIURNA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 16 Decembrie 2016
Da, aveti acest drept, intrucat nu va interzice nimeni.
card salariu in ron diurna av spre dec in ron in limita sa spun 100Eur la 4.45, angajatul pleaca peste granita, cine plateste comisioanele bancii si diferenta din conversie?
Angajatorul plateste.
in baza a ce? cardul este pe persoana fizica?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2016
nicoletaav, utilizator
Ori este card de salariu ori este alt card .. hotarati-va. ???

Alte discuții în legătură

Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)
E posibil debitarea unui cont bancar fãrã înºtiinþarea sau aprobarea proprietarului? stefensoon71 stefensoon71 Bună ziua, Având cont curent (în RON) şi card de debit VISA, cu ocazia cumpărăturilor plătesc cu cardul, când e posibil. Cu ocazia unei ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)