avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si inregistrare cadastrala Bucuresti
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si inregistrare cadastrala Bucuresti

Buna ziua,

Va rog sa imi dati mai multe detalii despre cadastru si intabulare pentru un apartament din Bucuresti. Cum pot sa aflu daca are cadastru? Daca nu are, ce este de facut? Este posibil ca apartamentul sa fie intabulat si sa nu aiba cadastru? Cine se ocupat de cadastru si inregistrarea cadastrala.
Constructia este inainte de '89 si bunicii sunt unici proprietari.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:56, 14 Decembrie 2016
Intabularea nu se poate face fara cadastru. Cadastrul il face o firma specializata de cadastru. Daca nu cunoasteti nr cadastral se poate solicita un istoric de carte funciara la OCPI (Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara) pentru adresa respectiva. Dupa aflarea nr cadastral se solicita un extras de carte funciara pentru informare. Solicitarile se pot face de orice persoana interesata. Daca nu va descurcati singur apelati la servicii unei firme de cadastru. In cazul in care imobilul nu are cadastru si intabulare solicitati acest lucru firmei specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf de informare sau extras cf in extenso ContSters347943 ContSters347943 Ma intereseaza sa aflu toti posesorii unui teren, incepand cu cel mai vechi, ce am nevoie pentru asta? este suficient sa fac o cerere pentru un extra cf de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)