avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa complementara.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa complementara.

Buna ziua,

Intrebarea mea este urmatoarea:
Am fost condamnat cu suspendare, iar la pedeapsa complementara mi s-a interzis dreptul de a parasi teritoriul Romaniei trei ani. Se poate face apel sa se anuleze aceasta pedeapsa complementara sau dreptul de a parasi teritoriul Romaniei cu acordul instantei? Familia mea locuieste in afara Romaniei si prin natura locului de munca , erau necesare iesiri din tara pe perioade relativ scurte.

Va multumesc!
Dacă hotărârea este pronunțată de prima instanță puteți formula apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ... manu1995 manu1995 buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Buna seara în anul 2019 am fost condamnat la închisoare cu ... LucaSilviu LucaSilviu Buna seara în anul 2019 am fost condamnat la închisoare cu suspendare iar că măsura complementară mi sa stabilit că nu pot părăsi teritoriul României ... (vezi toată discuția)