avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare cont/card de alocație și indemnizație ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare cont/card de alocație și indemnizație creștere copil

În urmă cu câțiva ani soțul a făcut un împrumut iar din cauza unor probleme financiare nu a mai putut plăti ratele acestuia.menționez că eu eram coplatitor la acest împrumut. Din aceasta cauza soțul are propire pe salariu(30%din salariu), iar mie mi-au blocat cardul de alocație.întrebarea mea este. ..daca aș primi banii cadou de la altcineva în contul de alocație (contul este blocat ) exista riscul să mi se retragă acei bani din cont?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:28, 14 Decembrie 2016
da, toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu eu am facut acum 2 ani si ceva un imprumut la o banca.am ramas fara serviciu si nu am mai putut sa achit ratele.acum am un cont la o alta banca pt salariu,iar ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)