avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare

Dupa opinia dvs, o persoana care a fost anchetata si urmeaza sa fie judecata pentru urmatoarele:

Legea 39/2003 - Combaterea C.O.
Art. 213 (cred) - Inselaciune
Legea 365 - Comertul electronic

Risca sa primeasca o condamnare cu executarea in inchisoare? Pe durata anchetei a fost cooperanta, si-a recunoscut fapta, si a mai indentificat alte 3 persoane implicate. Dupa ancheta a incetat orice activitate de genul respectiv. Deci comportamentul fata de anchetatori a fost foarte bun si conduita ulterioara impecabila.

Mai pe exact, cineva care lua carti de credit de la o persoana si vindea mai departe la alte 2. Despre Inselaciune nu stiu sigur daca este invinuit, cert este ca in prima faza de cercetare penala era invinuit doar de incalcarea legii 365 si a legii 39.

Spre deosebire de ceilalti membri ai grupului, acesta nu a fost pus sub arest preventiv si nici nu i s-a interzis sa paraseasca tara.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:58, 29 Noiembrie 2005
Este greu de spus ce va face instanta.

Persoana are antecedente penale?

Prejudiciile sunt recuperate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 74 indice 1 - prejudiciul acoperit de alta persoana marksworld marksworld Intr-o cauza in care se poate aplica art 74 indice 1 din CP (deoarece s-a platit inainte de declararea ca neconstitutionala a acestui art) procurorul cere ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune subventii agricole Adina1108 Adina1108 Buna ziua! Imi puteti spune care ar fi consecintele intocmirii unor contracte false in vederea obtinerii de subventii agricole?! Persoana in cauza a fost ... (vezi toată discuția)