avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii.

Stiu ca daca angajatorul te baga in preaviz, poti sa margi la servici 4 ore pe zi in perioada de preaviz, sau 8 ore dar jumatate din perioada. Dar daca iti dai demisia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 15 Decembrie 2016
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele (art.81 alin.5 C.mun.).

Asadar, timpul de munca pe durata preavizului va fi cel specificat in c.i.m.... reducerea timpului de munca este posibila numai daca este prevazuta in c.c.m. aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia germi germi Preaviz cate zile? Programul de lucru este cel normal? (vezi toată discuția)
Articolul 81 aliniatul 7 Șofer harnic Șofer harnic Pe data de 13-05-2019 am depus o cerere de preaviz cu încetarea c.i.m pe data de 27-05-2019 ,mi s-a transmis o decizie încetare c.i.m prin demisie,nu ... (vezi toată discuția)
Demisie si perioada de preaviz adrianabresug adrianabresug daca un angajat isi da demisia trebuie sa isi efectuieze perioada de preaviz de 20 zile lucratoare numai cu 4 ore /zi ? 4 sant pt cautarea unui alt loc de ... (vezi toată discuția)