avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BRD poate face ce vrea cu depozitul tau?
Discuție deschisă în Executare silită

BRD poate face ce vrea cu depozitul tau?

Buna ziua.Intrucat am fost executat silit dint-o greseala de catre ANAF eu documentand gresala mi s-au returnat banii,dar nu am vrut sa-i primesc.
Am la BRD un depozit in euro din care banca a scos la bunul plac o suma de euro a convertit-o in lei si i-a trimis ANAF.Am aflat de la ANAF ca ei nu lucreza decat in lei.In perioda scursa euro a cresut iar banca primind de la ANAF suma in lei nu-i mai poate trasforma in suma initiala in euro,eu urman a primii o suma mai mica in euro.Banca cred ca a abuzat nepermis.Exista o lega in acest sens?Ca ma sfatuiti. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
florindanB, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:26, 16 Decembrie 2016
Incepeti prin a citi conditiile atasate unui contract de depozit al bancii.
BRD chiar nu are nici o vină, a acționat legal, și la ordinul de executare conform legii.
Dacă ANAF-ul a greșit, este o vină exclusivă a ANAF-ului, nu a BRD-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu euro? cretzustancu cretzustancu ÎN CAZUL PRÃBUSIRII MONEDEI EURO: CE SE ÎNTÂMPLÃ, CUM SE POT RECUPERA (CONVERTI IN RON), SUMELE ÎN EURO DETINUTE ÎN CHASH (LA SALTEA) - CARE NU SE AFLA ... (vezi toată discuția)
Imprumut in euro - restituire in lei Soledana Soledana buna ziua. va rog sa ma ajutati cu lamuriri pentru urmatoarea situatie: un prieten a incheiat un contract de imprumut cu o alta persoana fizica, pentru suma ... (vezi toată discuția)