avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datorie la un furnizor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datorie la un furnizor

In 2007 eram distribuitorul unei firme si in martie SINGURUL agent al meu a plecat la firma furnizoare asa ca am ramas fara activitate deoarece nu am mai putut vinde pe piata deoarece firma producatoare a venit cu preturi de damping si tot oadata nu mai aveam marfa ca nu am mai fost aprovizionat si nici clienti nu am mai avut. Atunci am ramas cu o datorie catre furnizor pe care am vrut s-o sting la schimb cu niste ambalaje ,care a fost refuzata de acesta.Acum am fost dat in judecata de catre acesta sa platesc datoria.In prealabil nu am fost notificat. CE MA SFATUITI ,cum pot sa scap de aceasta plata daca pot binenteles, toate facturile erau semnate de catre agentul meu dar nu erau stampilate agent care a si plecat la furnizor. Pot sa nu recunosc ultima factura dar ea a fost introdusa in contabilitate. Mai mult am dat 1000 lei si nu am primit chitanta pt. ei.

Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 22:45, 2 Septembrie 2009
Sunt in contabilitate deci sunt recunoscute,cel mai bine lua-ti legatura cu furnizorul intocmiti un plan de reesalonare a datoriei dar el sa va taie chitanta pe cei 1000 lei si poate va ajuta sa vindeti si acel ambalaj.
Nu ne spuneti cuantumul datoriei dar oricum este mai bine sa negociati direct cu creditorul dv decat sa ajungeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă se achita un curs de formare, trebuie emisă factura însoțită de chitanta? nynn nynn Dacă se achita un curs de formare, trebuie emisă factura însoțită de chitanta sau este suficientă doar chitanta pentru evidența contabilă (vezi toată discuția)
Factura ianuarie,nir februarie marcelaL marcelaL daca factura e in ianuarie si nir in februarie cum se inreg.in contabilitate?#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism sistem buy-back gflori gflori cum compensez clientul cu furnizorul in cazul achizitiei unui autoturism prin sistem buy back cu plata pe loc(nu leasing). Societatea noastra a facturat ... (vezi toată discuția)