avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in actul constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in actul constitutiv

Buna ziua ,
Sunt pe cale sa deschid un SRL si in actul constitututiv am specificat adresa punctului de lucru. Cum procedez cu contractul de la ANAF dintre proprietar si sociatate avand in vedere ca societatea inca nu exista ? Il inregistreaza pe numele rezervat al firmei sau ...?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 14:01, 22 Decembrie 2016
Buna ziua,

Contractul pentru punctul de lucru il puteti incheia cu societatea in curs de constitutire, specificand numele aceseia in baza rezervarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv cu sediu social si punct de lucru adriana.deeb adriana.deeb buna ziua, dorim sa deschidem un srl. pana acum am rezervat doar denumirea. sediul social va fi pe un contract de comodat iar punctul de lucru cu contract ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc pentru a o folosi altcineva alexis74 alexis74 Doresc sa infiintez (singurel, doar de aia am terminat dreptul, desi nu profesez :P) un SRL pe numele fratelui meu pentru a il folosi sora noastra. Nu detaliez ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl teisoara teisoara buna ziua as dori va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: -trebuie sa infiintez un srl pt.un proiect cu fonduri europene in mediu ... (vezi toată discuția)