avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire actiuni societate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire actiuni societate

sunt unic asociat la o firma .pot sa las mostenire prin testament 50 % din actiuni?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:47, 15 Decembrie 2016
Buna ziua,
Veti putea lasa mostenire cotitatea disponibila in functie de tipul de mostenitori care ar veni la succesiune.
Consultati notarul inainte de a promite ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pentru copiii dati in adoptie marlena80 marlena80 Buna ziua, Doresc sa aflu daca un parinte supravietuitor poate lasa mostenire prin testament unui copil dat in adoptie; Inafara de copilul dat in adoptie mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune si testament Socol Socol Tatal meu refuza deschiderea succesiunii intre mine si el dupa moartea mamei. In plus. intentioneaza sa faca un testament notarial unei terte ... (vezi toată discuția)
Mostenire testament duadum duadum Buna ziua. Tatal meu vrea sa faca un testament prin care toate proprietatile lui ii sunt lasate copilului meu, minor ( 2 ani). Este posibil asa ceva, cum se ... (vezi toată discuția)