avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie, acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie, acte

Ce acte sunt necesare pt.căsătoria di trebuie un cetățean roma n și un cetățean cu dubla cetățenie. ....roman-grec
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:46, 17 Decembrie 2016
Certif. de nastere, actele de identitate, certif medical. Cetateanul cu dubla cetatenie va fi luat ca cetatean roman. E mai practic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente cetatenie italiana gabrielag13 gabrielag13 Buna ziua . Se poate sti care sunt documentele pentru obtinerea cetateniei italiene ? Cum sunt aproape sigura ca trebuie certificatele de nastere , trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)