avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuit prin plangeri repetate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuit prin plangeri repetate

Buna seara,
Timp de 5 ani imi tot depune un domn plangeri la ANAF, ITM, precum nu as avea casa de marcat la societatea pe care o administrez, ca sunt ilegal cu firma, ca nu eliberez bon fiscal, etc, diferite minciuni si acuze mincinoase.
In urma sesizarilor depuse de domnul respectiv la ANAF, PARCHET, POLITIE, ITM, am avut controale fiscale insa inspectorii fiscali m-au gasit in regula cu toatele cele si nu m-a amendat ...
Mi-au dat proces verbal de inspectie cu mentiune ca ” cele spuse in sesizarea cu numarul din data de ... nu sunt reale.
Ce pot face, ce fel de plangeri pot depune si in baza carui articol penal?
Am depus o plangere la politie confort Art. 268 Noul Cod Penal Inducerea în eroare a organelor judiciare insa cei de la politie mi-au zis ca nu prea se incadreaza fapta deoarece fapta se incadreaza numai la organele judiciare NU si la ornanele fiscale.
Va multumesc si astept un raspuns:((
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
necriss, utilizator

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare a organelor judiciare maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa ma sfatuiasca, daca am primit un NUP in ianuarie 31 ( acuzatie pt evaziune fiscala) mai pot face acum plangere pentru inducerea ... (vezi toată discuția)
Plangere solutii netrimitere in judecata Mirrella P. Mirrella P. O persoana a depus doua plangeri penale mincinoase impotriva mea. Au fost clasate de Parchet, urmand toate etaptele (procuror, prim-procuror), persoana in ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)