Bună ziua
Am o problemă
Am avut un accident rutier cu victimă, pt.care sunt cercetată penal.
Am un reprezentant legal, care acum, la începerea procesului (s-a fixat primul termen, de fond), mi-a cerut "reinnoirea contractului de asistenţă juridică".
Este...normal? Din clipa angajării dumnealui n-a făcut nimic pt.mine, în afara prezenţei în faţa Poliţiei, pt.o declaraţie. I-am plătit o sumă mare de bani. L-am întrebat: cât mă costă să mă reprezentaţi în Instanţă in cauza X?
Nu mi-a zis că e o sumă parţială, orh până la un anume pas
Cum să procedez?suma cerută e încă jumătate din cea plătită iniţial
Vă mulţumesc anticipat pt.răspuns
Vă mulţumesc mult pt.că v-aţi răpit din timpul dvs
Într-adevăr, tot ce-i posibil să fie ce aţi spus dvs
Însă, nu e normal când întrebi un avocat, din calitate de client, ignorant şi oricum necăjit de situaţie, "dmnule x, cât mă costă reprezentarea dvs dpdv legal în procesul pt.problema X"? N-am întrebat cât e pt.audieri sau până la un anume stadiu
Dacă n-am primit nici copie după CAJ nici chitanţă, nu e abuz?
De regula, asistenta juridica se asigura pe o faza procesuala, în speță se poate sa fie vorba doar pe urmărirea penala.
Urmărirea penala difera de la caz la caz în ceea ce privește prestația concreta a avocatului în funcție de necesitate și înțelegerea cu clientul.
Onorariu
ContSters407458
Cate costuri include onorariul unui avocat intr-un proces pana la finalizare, onorariul nu este inclus intr-o suma fixa de la inceput pana la finalizare ? se ... (vezi toată discuția)