avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare somer>45 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare somer>45 ani

rog o opinie privind angajarea pentru un somer>45 ani, astfel sa beneficieze de 30% din ajutor somaj pana la termenul stabilit de lege (12 luni), dar si angajatorul de drepturile legale.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot avea in acelasi timp si calitatea de angajat si cea de somer? radu florian radu florian De la 23.12.2010 m-am inregistrat ca somer. Sunt inginer am 53 de ani si am gasit insfarsit un angajator ineresat de serviciile mele de la 01.06.2011, dar in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj hp777 hp777 Buna ziua. La data prezentei beneficiez de indemizatie de somaj, si doresc sa stiu care este procedura de a anunta AJOFM privind angajarea cu CIM, care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare somer peste 45 ani violeta54 violeta54 Buna ziua Vreau sa angajez un somer peste 45 ani si beneficiez de subventii din partea. statului. Cautand sa ma informez am gasit Legea 250/2013 prin care ... (vezi toată discuția)