avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de constructii pe casa de 7%
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de constructii pe casa de 7%

Am inceput constructia casei in 2005 ,cind am platit o partea din taxa de constructie la Inspectoratul Regional in Constructii .In 2014 a fost receptionata casa si acum a venit Notificare de la Inspectoratul Regional in Constructii ca sunt in evidentele lor cu o datorie din 2005 si penalitati calculate foarte mari .Ce pot sa fac dupa 11 ani ?

Alte discuții în legătură

Receptie lucrari casa constantine79 constantine79 Buna ziua. Am construit si locuiesc la casa de 5 ani. Casa am declatat-o la primarie si platesc impozit pe ea. Nu am facut receptia lucrarilor si nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa inspectoratul de constructii recuperaretvaextern recuperaretvaextern va rog sa imi dati o solute de cum sa procedez pentru a rezolva situatia in care ma aflu. in august 2014 am obtinut autorizatie de construire pentru o casa ... (vezi toată discuția)
Datorie la casa de pensii? Dmonik Dmonik In anul 2001 am incheiat un Contract de asigurare cu Casa de Pensii. In luna decembrie 2005, am incheiat acest contract si la data incheierii lui, pentru a ... (vezi toată discuția)