In luna septembrie am fost angajata la o societate pe postul de manager. CIM este incheiat intre mine si administratorul societatii din acea perioada si a fost semnat de catre o doamna -sef serv administrativ care avea imputernicire de semnatura de la administrator.
In luna noiembrie au fost numiti 3 administratori, in locul persoanei care ocupa functia de administrator inainte.
In aceasta situatia doamna sef serv. administrativ a pierdut dreptul de semnatura pe care il avea.
Ma intereseaza sa aflu ce influenta are schimbarea administratorilor asupra contractului meu de munca (din sept. am perioda de proba de 4 luni calendaristice conf. Codului muncii).
Pentru CIM-ul meu se prelungeste cumva perioada de proba?
Daca doamna sef serv administrativ nu mai are drept de semnatura, imi poate incheia/inceta CIM conf precizari perioada de proba?
Inca o chestiune, in aceasta perioada am avut concediu medical 3 zile. Perioada de proba se prelungeste cu aceste zile aferente concediului medical?
Ca si evaluator pentru perioada mea de proba cine este considerat, administratorul sau doamna cu drept de semnatura care mi-a semnat CIM?
Schimbarea adminstratorilor necesita semnarea CIM cu noii administratori?
Perioada este nedeterminata cu perioada de proba.
Ar fi trebuit sa fiu informata referitor la cine ma evalueaza?
Inca o chestiune, nu mi s-a dat o fisa a postului chiar daca este mentionata in CIM.
Inca o intrebare: deoarece nu mi s-a dat fisa a postului nu sunt sigura cine este in mod oficial superiorul ierarhic, administratorul sau in lipsa lui persoana care a fost imputernicita de administrator cu drept de semnatura poate fi considerata oficial superiorul meu ierarhic?
Multumesc
Fisa de post
mnd
Buna ziua,
Va rog, cine stie sa ma lumineze si pe mine, stiu ca o fisa de post trebuie schimbata in momentul in care unui angajat i se modifica atributiile, ... (vezi toată discuția)
Evaluare pe post
katriona
De sapte ani de zile de cand m-am angajat la actualul loc de munca (intr-o institutie bugetara) niciodata nu am fost chemata la o evaluare pe post. Practic ... (vezi toată discuția)