avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... de 3 luni nu am o fisa a postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

de 3 luni nu am o fisa a postului

sunt angajata cu c.i.m.pe perioada nedeterminata de 3 luni,dar nu am semnat nici pana acum o fisa a postului! e posibil?care e modalitatea prin care mi s-ar putea imputa probleme de incompetenta(de exemplu)sau de necorespundere profesionala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:21, 9 Februarie 2009
1. Sunt angajata intr-o institutie publica de mai mult de 4 ani, am fost si sef serviciu cu prerogative, dar superiorii ierarhici au refuzat/refuza sa-mi dea fisa postului. Actualului superior ierarhic i-am comunicat ca-l voi notifica prin executor judecatoresc. A fost foooarte impresionat!

2. Revenind la dvs., situatia este simpla: nu aveti decat obligatiile (si drepturile) prevazute in contractul individual de munca. Nu este obligatia dvs. sa intocmiti fisa postului, ci a angajatorului.
Ceilalti angajati ai firmei au semnat fisa postului? Poate este o practica in firma sa nu existe un asemenea document.
Totusi, cand vor veni cei de la ITM in control vor solicita si fisa postului, iar in caz ca aceasta nu exista la dosarul personal, este doar vina angajatorului.
Daca nu aveti o fisa a postului nu vad ce atributii aveti in firma. Daca angajatorul va imputa vreodata ceva, nu va poate trage la raspundere daca nu exista fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua, In luna septembrie am fost angajata la o societate pe postul de manager. CIM este incheiat intre mine si administratorul societatii din acea ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutorrr eujad eujad pe o colega vor sa o dea afara ptr necompetente profesionala. Problema este ca, eu in calitate de IRU am omis sa ii modific fisa de post .Adica ea are functia ... (vezi toată discuția)
Atributii in afara fisei postului Mik_2015 Mik_2015 Buna ziua, Incep prin a spune ca la locul de munca seful imi cere sa indeplinesc anumite atributii in afara fisei postului. La o discutie pe care am avut-o ... (vezi toată discuția)