avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sfat - probleme cu despagubirea de la asiguratorul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sfat - probleme cu despagubirea de la asiguratorul imobilului ipotecat

am un credit ipotecar la care binenteles ca am si asigurarile necesare.de curind am avut probleme cu vecinii de deasupra mea si am fost nevoita sa apelez la asigurator pt a-mi recupera paguba produsa de dinsii.asiguratorul a intocmit dosarul si a cerut acordul bancii pt a mi se vira banii pt despagubire.in prima faza banca si-a dat acordul deoarece nu exista restante la plata creditului,dupa care a revenit si au trimis ei un cont in care sa se vireze banii la care am dreptul pt despagubire mie cerindu-mi sa le prezint chitante ,facturi etc precum si poze care sa dovedeasca reparatiile.ma intreb ce rol mai are asigurarea daca in caz de daune tu mai intii trebuie sa repari ca mai apoi sa-ti recuperezi banii.rolul unei asigurari nu este ea pt a avea cu ce sa repari sau sa recontruiesti,in caz de daune mai mari?in mod logic si normal nu trebuie sa ti se dea banii ca sa poti efectua reparatii sau acoperi orice fel de daune?cind am incheiat asigurarea si contractul de ipoteca cu banca mi sa comunicat ca numai in cazul in care exista restante la plata creditului banca i-mi blocheaza banii pe care ar trebui sa ii incasez eu de la asigurator.

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza o asigurare cesionata in favoarea bancii? irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii. Daca doamne ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta cristian_cojocaru cristian_cojocaru Am o locuinta achizitionata prin credit ipotecar. Locuinta este asigurata in baza acestui credit printr-o polita pe care am semnat-o la incheierea creditului ... (vezi toată discuția)
Rate la banca andra2222 andra2222 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti, am doua credite de nevoi personale si un credit ipotecar, din pacate nu reusesc sa mai platesc nimic , abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)