avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aviz medicina muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aviz medicina muncii

Am o problema referitoare la avizul medicului de medicina muncii. si acela ca medicul care are un contract cu unitatea la care lucrez nu-mi da aviz favorabil. Am fost la alti doi medici de medicina muncii care mi-au acordat aviz,dar unitatea nu le ia in considerare spunad ca are contract cu acei medici.Ce as putea face?Cui ar trebui sa ma mai adresez,fiindca,practic,parca mi se ia dreptul la munca si decizia acelui medic fiind,consider eu,un monopol,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 19 Decembrie 2016
HG 355/2007
art.30
Persoana examinată poate contesta rezultatul dat de către medicul specialist de medicina muncii privind aptitudinea în muncă.

art.31
Contestaţia prevăzută la art. 30 se adresează direcţiei de sănătate publică judeţene sau a municipiului Bucureşti, în termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii fişei de aptitudine în muncă.

Direcţia de sănătate publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti desemneaza o comisie formata din 3 medici specialisti de medicina muncii si convoaca partile implicate in termen de 21 de zile lucratoare de la data primirii contestatiei.

Decizia comisiei este consemnata intr-un proces-verbal si este comunicata in scris persoanei examinate medical.

Concluzia procesului-verbal este consemnata in fisa de aptitudine, in care a fost precizat rezultatul examenului medical contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog pentru o persoana cu dizabilități dacă medicina muncii ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Va rog pentru o persoana cu dizabilități dacă medicina muncii da aviz negativ și eu consider incorecta îngustă și discriminatorie masura lucrând în ... (vezi toată discuția)
Lucrez de 8 ani după 5 ani am fost apt condiționat iar acum ... Oprescu mihai Oprescu mihai Lucrez de 8 ani după 5 ani am fost apt condiționat iar acum medic mă trecut inpapt eu faclndumi 80 la sută din sat ini este strigător la cer. (vezi toată discuția)
Inapt in fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. ... Sithake Sithake Inapt in Fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. Ce se poate face i acest caz? Care este procedura de evaluare a unui medic de medicina muncii? (vezi toată discuția)