avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Va rog pentru o persoana cu dizabilități dacă ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Va rog pentru o persoana cu dizabilități dacă medicina muncii ...

Va rog pentru o persoana cu dizabilități dacă medicina muncii da aviz negativ și eu consider incorecta îngustă și discriminatorie masura lucrând în aceleași condiții timp de 3 ani ce pot face?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 28 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia medicului specialist de medicina muncii poate fi contestate conform prevederilor HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulerioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor,
-ART. 30 Persoana examinată poate contesta rezultatul dat de către medicul specialist de medicina muncii privind aptitudinea în muncă.
-ART. 31 Contestaţia prevăzută la art. 30 se adresează direcţiei de sănătate publică judeţene sau a municipiului Bucureşti, în termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii fişei de aptitudine în muncă.
-ART. 32 Direcţia de sănătate publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti desemnează o comisie formată din 3 medici specialişti de medicina muncii şi convoacă părţile implicate în termen de 21 de zile lucrătoare de la data primirii
contestaţiei.
-ART. 33 Decizia comisiei este consemnată într-un proces-verbal şi este comunicată în scris persoanei examinate medical.
-ART. 34 Concluzia procesului-verbal este consemnată în fişa de aptitudine, în care a fost precizat rezultatul examenului medical contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inapt in fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. ... Sithake Sithake Inapt in Fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. Ce se poate face i acest caz? Care este procedura de evaluare a unui medic de medicina muncii? (vezi toată discuția)
Aviz medicina muncii gabriela1993 gabriela1993 Am o problema referitoare la avizul medicului de medicina muncii. si acela ca medicul care are un contract cu unitatea la care lucrez nu-mi da aviz favorabil. ... (vezi toată discuția)
Contestare a evaluarii psihologice pentru cadre didactice pufferfish pufferfish Daca o persoana nu trece de evaluarea psihologica din cardrul medicinei muncii oferite de o scoala, dar reuseste sa convinga un psihiatru sa dea o calificare ... (vezi toată discuția)