avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare conditionata.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare conditionata.

Buna ziua. Ma numesc Tudorache Ion, am o intrebare. Fiul meu in urma cu 3 ani a primit o condomnare de 2 ani 4 luni cu suspendare pentru furt calificat. Prin plata pagubei si impacarea cu partea vatamata. A executat munca in folosul comunitatii si a urmat cursuri de calificare si seral pentru terminarea liceului. Acestea fiind sanctiunile accesorii pe langa condamnarea de 2 ani si 4 luni. In 2016 a fost prins conducand un autovehicul sub influenta alcoolului si fara permis. A fost condamnat la 8 luni cu executare cu un spor de 2 luni si 20 de zile. I s-a sistat suspendarea de 2 ani si patru luni si a primit executarea pedepsei cumulat 3 ani 2 luni si 20 de zile. Pana in prezent a executat o luna in carantina dupa care urmeaza sa fie transferat in alt penitenciar cu regim inchis pentru perioada de 1luna si 20 de zile. Intrebarea mea este: Puteti sa imi faceti un calcul la cat timp noi familia putem sa facem apel pentru eliberare conditionata. Conditiile din penitenciare sunt sub nivelul subxistentei umane. Nivelul de aglomerare este aproximativ 200%. Fiul meu este demoralizat total si ne transmite de fiecare data cand reusim cu greu sa luam legatura cu el ca nu rezista si crede ca se sinucide. Daca imi puteti spune daca exista in momentul de fata vreun proiect pentru amnistie pentru condamnarile pana in 3 ani. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Lamurire va rog. Carolia Carolia Intrebarea este, fiind oprit in trafic, conducand fara permis, nu i s-a facut echilotestul, a fost dus la sectie unde a dat o declaratie doar pe jumate, dupa ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea, eliberarea conditionata si sansele de angajare. MihaelaSimion1989 MihaelaSimion1989 Buna ziua. Partenerul meu ( cum am spus intr - o postare anterioara ) a fost condamnat la 1 an si 2 luni cu executare, si dupa trecerea perioadei de carantina ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa Monaalina Monaalina Buna seara, iubitul meu a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare dintre care 2 luni a stat in arest preventiv, acum se afla in inchisoare in carantina, ... (vezi toată discuția)