Intrebarea este, fiind oprit in trafic, conducand fara permis, nu i s-a facut echilotestul, a fost dus la sectie unde a dat o declaratie doar pe jumate, dupa care i s-a spus ca poate sa plece deoarece in masina mai era cu o fata a carui parinte lucra la SRI. Acum dupa 4 ani a primit acasa o citatie in care este scris ca este suspect pentru conducere fara permis si este chemat sa dea declaratie. Puteti sa imi spuneti ce se mai poate intampla acum, dupa atat timp si fara ca politia sa aiba vreo proba? Pentru ca persoana nu vrea sa mearga sa dea declaratie .
Buna ziua. Va multumesc mult pentru raspuns. Dar vreau sa va mai intreb ceva. Daca fapta aceasta s-a petrecut in urma cu 3-4 ani, nu exista un termen de prescriptie a faptei? Si vreau sa mai spun ca vinovatul nu a dat o declaratie prea mare. Acum este chemat sa dea declaratie pentru ce s-a intamplat in urma cu 3-4 ani.
Liberare conditionata
loricag
buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)