avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vamale la cumparaturi din SUA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vamale la cumparaturi din SUA

Buna ziua,

As dori sa achizitionez un laptop pt uz personal, de pe un mare magazin online din SUA.

As dori sa stiu, in afara de pretul produsului si cel al livrarii, ce alte taxe mai trebuiesc sa achit (taxe vamale, tva, etc).

Laptopul costa aprox 1000$.

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2016
rl_lucian, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)
Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)