Conform HG 166/2003 un student poate beneficia de scutiri de taxe la infiintare daca:
-urmeaza cursuri la o institutie acreditata-clar
- are sub 30 ani -clar
- este cel putin in anul 2 de studiu si sa fi promovat toate obligatiile prevazute de senatul universitatii- interpretabil!
Adica esti in anul 2 (sau mai mult) si ai promovat obligatiile pt anul 2 sau cele aferente fiecarui an in parte?
Daca de ex. esti integralist dupa anul 2 dar il repeti pe 3? Sau ai restante din 2 in 3 si din 3 in 4?Nu zice nicaieri ca trebuie sa fii integralist!
Ideea e ca sa nu infiintezi firma in anul 1(adica sa te inscrii la facultate doar pt a beneficia de reduceri si apoi sa abandonezi!)Ce putin eu asa vad esenta legii. Exista vreun model de adeverinta pe care facultatea sa o elibereze?
nu trebuie sa fii integralist mai ales ca acum sistemul functioneaza pe baza de credite din cate stiu eu.
nu este necesar un model anume de adeverinta.
Ideea e ca am cerut aceasta adeverinta si mi s-a raspuns de la secretariatul facultatii ca trebuie specificat in adeverinta ca respectivul student nu are restante. ( adica ,credite nepromovate).