avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent un raspuns va rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent un raspuns va rog

Daca o firma cu 20 de angajati este desfințată peste noapte acesti oamenii nu au niciun drept salarii compensatorii ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 19 Decembrie 2016
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma leasing nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua, sunt angajat al firmei x,firma care vrea sa desfinteze n pozitii si sa le mute pe alta firma de leasing. Din discutiile cu Hr a rezultat ca noi ... (vezi toată discuția)
Concediere de la firma aflata in insolventa 2nymaria 2nymaria Buna Ziua, Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care am fost concediat (ales aleatoriu) de o firma aflata in insolventa prin desfintarea postului am ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)