avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si modificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si modificare titlu de proprietate

Am facut cadastru pentru o bucata de teren extravilan si nu s-a putut inscrie in carte funciara deoarece nr topo parcelei din titlul de proprietate nu corespunde cu ce au ei la cadastru. Primaria nu imi pune la dispozitie harta si plan parcelar spunind ca nu exista. Cumpot constringe comisia locala de fond funciar sa faca adresa de inaintare la OPCI pentru indreptarea erorilor din titlul de proprietate.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ictin ictin Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de neasteptata. Incercand sa fac cadastru pentru 2 parcelele de teren extravilan, in momentul cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Modificare plan parcelar Ancuta71 Ancuta71 Buna ziua Detin un teren extravilan in com.Bucsani, jud. Giurgiu in sola 103, parcela 28 conf. titlului de proprietate emis in 1999, teren obtinut printr-un ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)