avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declarare si plata impozit profit anticipat trim IV ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declarare si plata impozit profit anticipat trim IV 2016

Buna seara,
conform codului fiscal impozitul pe profit anticipat pentru trim IV 2016 se declara si se plateste pana 25 decembrie ( 21 dec. ). Problema am cu declararea : daca declar in 100 aferent noiembrie , scadenta 25.12.2016 imi da eroare :Perioada de raportara eronata. Daca bifez sus in declaratie ( in cea noua asa scrie Se bifează în cazul declarării plăților anticipate aferente trimestrului IV, pentru impozitul pe profit (poz.103 și 105). imi da scadenta 25.11.2016, ceea ce nu e bine, mi se vor calcula majorari.Fac plata pana 21 dec si o pun in declaratia lunii decembrie? numai sa nu ma trezesc ca ma amendeaza ca nu am depus decl.pana 21 dec! Va rog daca cineva a mai avut aceasta problema si a reusit sa declare!

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratia 710 pentru corectarea impozitului pe profit 2012 ion g ion g Ma puteti ajuta va rog? Vreau sa depun o rectificativa ptr.imp.profit dec.2012 si am urmatoarea problema:nu pot modifica termenul scadent care apare cand ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Trecere la impozit profit sain sain O firma platitoare de impozit pe microintreprinderi de 3% a depasit cifra de afaceri de 65000 euro in luna decembrie.Cand trece la impozit pe profit ,de la 1 ... (vezi toată discuția)