Ma puteti ajuta va rog? Vreau sa depun o rectificativa ptr.imp.profit dec.2012 si am urmatoarea problema:nu pot modifica termenul scadent care apare cand selectez obligatia(25.01.2013) care corect ar fi 25.03.2013.Am depus-o cu termenul afisat automat si bineinteles ca recipisa imi spune ca este eronat cod obligatie 103(imp.profit)cu termen 25.01.2013.Stiti cumva ce ar trebui sa fac? Multumesc mult.
Prin declaratia 710 nu puteti corecta impozitul pe profit aferent trim.4/ 2012.
La aceasta data,corectia impozitului pe profit pe anul 2012 se face doar prin declaratie rectificativa la d.101.
Va multumesc mult dar vreau sa va spun ca am citit despre corectarea greselilor din ani precedenti vizavi de impozit profit si zice sa facem 710 si in acelasi timp si 101 corecta.Probabil cu exceptia lunii decembrie dar nu face aceasta precizare.Inca o data multumesc.
In primul rand ar trebui sa verificati ce fel de societate sunteti si la ce aliniat al art. 34 CF va incadrati. Daca sunteti in situatia de a declara impozitul pe profit conform art 35 (25 martie, fara plati anticipate) atunci la luna decembrie nu ar fi trebuit sa cuprindeti in formularul 100 o suma la impozit pe profit. Trimestrul IV al anului este calculat si declarat doar prin 101.
Declaratia 101
cod1
Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100
martady
Buna ziua
Va RON sa-mi spuneti si mie dacă se mai depune declaratia 100 pentru trimestrul 4 2012 , cineva îmi spune ca se depune D. 101 in Martie. ( ... (vezi toată discuția)