avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... practica postliceala spital boli infectioase
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

practica postliceala spital boli infectioase

Buna ziua,
Sunt in concediu crestere copil. Bebelusa mea are aproape un an, s-a nascut pe 25 decembrie 2015. La nastere au fost multiple probleme.. din cauza unui doctor incompetent.. fapt pt care am stat in spital 40 de zile, de unde ea a luat stafilococul auriu, klebsiella si ce e mai grav cytomegalovirus pt care am ajuns dupa 2 spitale in Galati, la Bucuresti. In urma tratamentului bebelusa care are aproape un an nici acum nu are analizele bune la ficat, din cauza virusilor si bacteriilor luate din spital. Mergem lunar la Bucresti pt control, pt ca virusul luat poate afecta neuronal, oftalmologic si orl. Eu, mama, sunt inscrisa la o scoala postliceala sanitara, an II, si nu am facut nici-o boala a copilariei. Persoana care se ocupa de practica la scoala noastra m-a repartizat la un spital de boli infecto-contagioase si, desi se stie situatia mea.. se insista.. sa ma duc acolo. Mi-e imi e tare frica, sa nu mai iau vreo boala gen rujeola, sau altele, avand in vedere ca eu nu am avut pe care sa o transmit fetitei care trebuie sa implineasca 1 an abia peste 5 zile si sa ma chinui iar prin spitale.... Puteti sa imi spuneti daca exista vreo lege care sa ma ajute sa fac practica intr-un spital normal... nu de contagioase,infectioase sau TBC unde riscurile la care sunt expusa sunt foarte mari... Mentionez ca bebelusa nu are decat un vacin, cel din maternitate, pana acum pentru ca analizele la ficat inca sunt mari.. si medicii, de familie si cel de la bucuresti, indica abia dupa ce analizele sunt bune, sa facem vaccinurile respective... Ma apuca groaza....cand ma gandesc ca trebuie sa fac practica la spitalul de boli infectioase...Chiar nu exista nici o lege care sa protejeze mama bebelsului pana in 1 ani, in aceasta situatie... Sau macar , va rog sa imi indicati cum ar trebui sa procedez. Multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Infectie intraspitaliceasca si suprainfectie in spital privat tom_bog tom_bog Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu o situatie petrecuta recent intr-un spital privat. Am internat copilul cu o viroza si dupa ... (vezi toată discuția)