avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberarea pasaportului fara inscriere in registrul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberarea pasaportului fara inscriere in registrul civil romanesc

Buna ziua! Vreau sa.mi schim pasaportul la consulatul din spania.m.am casatorit aici acum 9 ani cu un cetatean din maroc.numi.am schimbat numele de familie.ce se intampla dc nu mentionez in momentul solicitarii schimbului de pasaport faptul ca sunt casatorita?? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Divort si recasatorie. integistrare casatorie din sua suceava129 suceava129 Buna ziua! Pe scurt, am fost casatorita timp de 3 ani cu un cetatean roman. Eu locuiesc in SUA si nu am avut timp sa vin sa finalizam divortul decat acum. Am ... (vezi toată discuția)
Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea nume si prenume, persoana majora, cu dubla cetatenie trandafir7 trandafir7 Buna ziua, Eu sunt cetatean roman si american. Am un nume foarte romanesc, sa zicem Tudorita Fulga Iorgu (Acesta nu este numele meu, dar este similar in ... (vezi toată discuția)