avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nr contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nr contract

buna seara

daca un contract a fost semnat de catre parti in data de 06.12.2016 si prima zi de activitate conf acestui contract este 01.01.2017, nr de inregistrare trecut de angajator pe contract poate fi din data de 20.12.2016?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 21 Decembrie 2016
Da, intrucat se da numar de la data incheierii acestuia si nu de la data cand incepe sa-si produca efectele.
Deci se poate da nr si ulterior încheierii ( înainte sa producă efecte)?
Se poate si situatia mentionata de dvs ... insa modelul-cadru are mentiunea "încheiat şi înregistrat sub nr. ……....…/…….…………..în registrul general de evidenţă a salariaţilor".
Știu.... din aceasta cauza întreb....sau sa ii dau nr de la data semnării si sa corectez celelalte nr in revisal?
Ii dati numar la data semnarii ...in REVISAL veti mentiona :
- data contract = data semnarii/data incheierii acestuia
- data inceput = data inceperi activitatii
- data de la care isi produce efecte = data inceperii activitatii

Alte discuții în legătură

Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)
Data semnare si data incepere activitate contract individual de munca negrunegativ negrunegativ Buna ziua, Puteti sa imi spuneti daca exista o limita de data intre data semnarii contractului si data incheierii contractului? Ca exemplu, eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incepand cu 2 martie 2016, inregistrat in revisal pe 1 martie 2016, analizele efectuate 29 februarie, contractul semnat 29 februarie Popu Popu Buna, Contract individual de munca, data inceperii activitatii 2 Martie 2016, inregistrat in revisal sub numarul \"20160301_...\" pe data de 1 martie, semnat ... (vezi toată discuția)