avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data la care produce efecte - REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data la care produce efecte - REVISAL

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la care produce efecte este data inceperii activitatii si unii spun ca este data cand s-a incheiat contractul.
Exista o rubrica separata unde se mentioneaza data inceperii activitatii.
Va rog sa ma lamuriti, pentru a nu gresi inregistrarea unui contract in REVISAL.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Micaela Tudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 28 Martie 2014
data de la care isi produce efectele este data inceperii acrtivitatii ....
Multumesc pentru raspuns. Dar eu din linkul urmator inteleg ca este data incheierii contractului:
www.avocatnet.ro/content/art...
Citez din linkul dat de dvs: Data la care produce efecte" reprezinta data de la care intra in vigoare o anumita modificare de contract la nivelul registrului de salariati, fiind o preluare exacta din terminologia Codului Muncii.

Chiar daca c.i.m. este incheiat anterior inceperii activitatii, efectele juridice si le va produce incepand cu data inceperii activitatii.

inseamna ca mai jos se contrazice acelasi articol? Doresc doar sa clarific aceasta problema , pentru a nu avea probleme atunci cand voi trimite REVISAL :

"E posibil ca urmatoarele scenarii sa clarifice modul de completare a acestei informatii:
1) Adaugarea unui contract nou: Data consemnarii (data la care produce efecte) reprezinta data incheierii contractului" ;
Data consemnarii este data inregistarii in REVISAL a c.i.m. si nicidecum nu poate fi data cand isi produce efectele ....

Alte discuții în legătură

Completare revisal martapopescu martapopescu In cazul inregistrarii unui CIM in REVISAL, la \\" data la care produce efecte\\" se trece data contractului sau data inceperii activitatii( inceput ... (vezi toată discuția)
Cum repar o greseala nicradu nicradu Avem un salariat cu cim pe perioada determinata de 1 an al carui contract i-a expirat de drept la 21.10.2010. Din pacate nu am observat la timp acest aspect si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca niko 94 niko 94 La contr de munca la data se trece 17/03/11 sau 16/03/11, adica vreau sa spun ca inchei un contr de munca cu un salariat pe care trebuie sa-l trimit la ITM cu ... (vezi toată discuția)