avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare CCM

Lucrez la o companie nationala si in CCM sint prevazute anumite sporuri la care ma incadrez dar nu imi sint acordate pentru ca la birourile companiei nu se stie cine trebuie sa inainteze actele pentru acordarea prevederilor CCM . Sa fac sesizare la ITM sau unde sa ma adresez pentru rezolvarea problemei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 2 Martie 2017
Nerespectarea prevederilor c.c.m. poate face obiectul:
- unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social

- unei actiuni in instanta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca

- unei proceduri de mediere.

Lucrez la o companie nationala si in CCM sint prevazute anumite sporuri la care ma incadrez dar nu imi sint acordate pentru ca la birourile companiei nu se stie cine trebuie sa inainteze actele pentru acordarea prevederilor CCM . Sa fac sesizare la ITM sau unde sa ma adresez pentru rezolvarea problemei ?

Depuneti mai intai o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor radiologie paulina8615 paulina8615 BUNA ZIUA! SUNT TEHNICIAN CT,RX ,MAMOGRAFIE,DEXA TOATE FUNCTIONAND CU RAZE ROENTGEN.PROBLEMA E CA LUCREZ 6 ORE/ZI DE 3 ANI SI NU PRIMESC SPOR DE RAZE.SUNT ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca patronul refuza sa-mi plĂteascĂ sporurile siorele suplimentare? Odiseu27 Odiseu27 BUNA SEARA,LUCREZ LA FIRMA DEKOMTE,PLOIESTI. PATRONUL NU-MI ACORDA SPOR TOXICITATE; SPOR CONDITII GRELE SI GRUP A. SI NU-MI PLATESTE ORELE SUPLIMENTARE DUBLU. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata. Florentinian Florentinian Sunt angajat in cadrul unei companii de stat de 5 ani In CCM avem prevazute prime cu ocazia zilei de 01 decembrie si Craciun. In perioada 26.11-25.12 a ... (vezi toată discuția)