avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot renunta la concesiune?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot renunta la concesiune?

Am concesioat de la primarie 25 mp teren pe care am construit un balcon la parterul blocului intru-cat apartamentul meu nu avea balcon, iar cand am umblat dupa acte am fost silit sa mentionez ca extinderea este ptr birouri altfel nu imi dadeau autorizatia, iar ptr acest balcon care este de fapt locuinta si nu a fost niciodata "birouri" platesc anual 1100 lei ceea ce este enorm tinand cont ca impozitul ptr apartament este 200 lei.
Cum as putea sa schimb mentiunea de birouri in locuinta ca sa fiu taxat mai putin, fiindca cred ca am si eu dreptul la balcon cum au locatarii de la etajele superioare, sau daca fac cerere ca renunt la concesiune ce se poate intampla?
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2016
mabodan, utilizator

Alte discuții în legătură

Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)
Constructie balcon in plus belcris141 belcris141 Salut. Urmatoarea problema :in Constanta,apartament 35 mp,la parter,fara balcon.In 1995 se construieste balcon cu toate actele in regula (avize proiect,etc) ... (vezi toată discuția)
Neclaritati cost agent termic. ContSters188119 ContSters188119 Salut tuturor! Stau in chirie intr-un apartament cu 2 camere. Suprafata din actul de vanzare cumparare este de 44,76 MP. In urma cadastrului reiese suprafata ... (vezi toată discuția)