avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie

Buna seara! Ma numesc Maria si am 23 de ani. Doresc sa imi adopt cei doi nepoti care se afla de cativa ani in grija statului. Singura problema este ca au 11 si 9 ani. Nu exista nicio sansa sa ii pot adopta? Am si eu un copil la randul meu si mi-as dori sa creasca impreuna. Multumesc!
Mergeți la Serviciul de asistență socială și protecția copilului și veți obține toate datele necesare și etapele care trebuiesc parcurse în această procedură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa adopt copilul fratelui meu pentru că părinții lui nu au niciun venit iar eu îl cresc de la doi ani. legea permite o astfel de adopție? vladvyk vladvyk Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt copilul fratelui meu.Fratele meu impreuna cu sotia sa nu au niciun venit lunar .Precizez ca copilul ... (vezi toată discuția)
Vrem sa adopt un copil! mariatitiriga mariatitiriga Suntem o familie,sot si sotie,vrem sa adoptam un copil,are doi ani,este declarat doar de mama,tata fiind necunoscut. Mama a plecat si l-a lasat in grija ... (vezi toată discuția)
Propuneri de modificare a legii adoptiilor 273/2004 Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil  Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil Stimati colegi, va supunem atentiei un material amplu si relevant in ce priveste subiectul \"adoptii\" si unele propuneri de modificare a legii care le ... (vezi toată discuția)