avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marca inregistrata OSIM vs domeniu web
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Marca inregistrata OSIM vs domeniu web

Buna ziua,

Am inregistrat un domeniu in anul 2011, spre exemplu "domeniulmeu.ro", cu scopul de a imi dezvolta o afacere pe domeniu de activitate X in viitorul apropiat.

De curand am primit un telefon de la o firma, prin care mi s-a comunicat ca detin marca inregistrata "domeniulmeu" si mi-au transmis sa incetez activitatea desfasurata pe website, deoarece se creeaza confuzie intre website-ul pe care il detin si marca lor inregistrata.

Am verificat pe website-ul celor de la OSIM si am observat ca marca inregistrata a fost inscrisa la data de 17-05-2016 cu scopul de a imi opri activitatea desfasurata pe website "domeniulmeu.ro", avand acelasi domeniu de activitate X.

Ce pot face in acest caz?
Pot inregistra spre exemplu marca inregistrata "domeniumeu romania"?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2016
andreipop185, utilizator

Alte discuții în legătură

Domeniu neinregistrat la osim, care sunt consecintele? Del126 Del126 Buna! Am doua domenii de internet inregistrat la ROTLD, sa le spunem [b]Exemplu-Locatie.ro[/b] si [b]ExemluLocatie.ro[/b] Domeniile sunt folosite, cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu actiune in justitie... Tirlea Andrei Tirlea Andrei Buna seara, Intr-o zi m-am hotarat sa-mi construiesc un website. Ma decid in ceea ce priveste numele acestuia si cumpar un domeniu. Sa zicem: www.carnat.ro ... (vezi toată discuția)
Denumire domeniu web la diferenta de 2 litere de un altul ce contine marca inregistrat la osim connie74 connie74 Buna ziua, am un domeniu web cu numele diferit foarte putin de un altul existent, pe acelasi domeniu de activitate, dar marca respectiva este inregistrata la ... (vezi toată discuția)